Karacalar Mustafa Kangal Ortaokulu


Vizyon: Okulumuzda öğretim programını etkili ve verimli bir şekilde uygulayarak, aktif eğitim anlayışında öğretim ortamı oluşturarak başarıyı arttırmak, öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli ve manevi değerlere sahip, insan haklarına saygılı, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, pozitif düşünen, mutlu bireyler olarak yetiştirmektir

Misyon: Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Başarılar: 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen "Beyaz Bayrak" projesi kapsamında Balıkesir İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından okulumuza Beyaz Bayrak verildi. ..

Saatler: Ders Başlama Saati:09:00 Ders Bitiş Saati:15:20
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: MAHALLE LİGİ TURNUVALARI
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK
Proje Çalışmaları: e-Twinning, TÜBİTAK, TEKNOFEST

Telefon - 0266 561 83 63

Belgegeçer - (266) 561 8363

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://karacalarmustafakangalortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KARACALAR MAH. KARACALAR22 SK. KARACALAR MUSTAFA KANGAL ORTAOKULU BLOK NO 20/1 SAVAŞTEPE / BALIKESİR

Öğretmen :7
Öğrenci :56
Derslik :4
Spor Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Balıkesir ili Savaştepe İlçesi´ne bağlı Karacalar köyünde bulunmaktadır. Yerleşim yeri İl ve ilçe merkezi arasında bulunmaktadır.

Adres - KARACALAR MAH. KARACALAR22 SK. KARACALAR MUSTAFA KANGAL ORTAOKULU BLOK NO 20/1 SAVAŞTEPE / BALIKESİR

Ulaşım Ulaşım kara ve demir yoluyla sağlanmaktadır. Kara yolundan ulaşım için Balıkesir den Savaştepe Minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Minibüs ile yaklaşık 40 dakikada köye ulaşım sağlanmaktadır. Minibüsler her yarım saatte bir karşılıklı olarak hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık: 45 km İlçe Merkezine Uzaklık:6 km